Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hjemmelaget Gnocchi 2.0

Hjemmelaget gnocchi

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg potet (melne)
  • 2 stk. eggeplomme
  • 4 ss revet parmesan
  • 150 g hvetemel gjerne fint pastamel eller durumhvete
  • 2 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0 til utbaking hvetemel
  • 2 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (8)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gnocchi er en form for pasta laget av potet og parmesan. De er relativt enkelt å få til, og passer utmerket som en forrett, middag, i en salat eller som tilbehør.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg potet (melne)
  • 2 stk. eggeplomme
  • 4 ss revet parmesan
  • 150 g hvetemel gjerne fint pastamel eller durumhvete
  • 2 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0 til utbaking hvetemel
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Tips: Hvis potetene er for varme klarer du ikke å jobbe med deigen, men dersom de blir kalde blir det vanskelig å jobbe med deigen. Har potetene blitt for kalde kan du enkelt varme de opp i mikroen igjen.
Hjemmelaget gnocchi
Hjemmelaget Gnocchi 2.0
Hjemmelaget Gnocchi 2.0

Hjemmelaget Gnocchi 2.0

Er deigen for løs? Tilsett litt ekstra mel.
Hjemmelaget Gnocchi 2.0
Gnocchi kan fint fryses etter at de er ferdig kokt. Da har du en rask middag til senere i uken.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Italienske favoritter

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB13 16.04.2024 09:13:50