Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Glutenfri brownies

Glutenfri brownies

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g smør
  • 8 stk. egg
  • 700 g sukker
  • 200 g glutenfri kakemix
  • 100 g kakaopulver
  • 4 ts vaniljesukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (16)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Supergod brownies i langpanne – helt uten gluten. Dette er en stor kake, perfekt å lage til en barnebursdag, skolefest eller dugnad. Kaken er også super å fryse.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g smør
  • 8 stk. egg
  • 700 g sukker
  • 200 g glutenfri kakemix
  • 100 g kakaopulver
  • 4 ts vaniljesukker

Slik gjør du

  1. Smelt smør i en liten kjele og la det avkjøles noe.
  2. Pisk egg og sukker til tykk eggedosis.
  3. Bland kakemiks, kakao og vaniljesukker sammen, og sikt blandingen. Vend den siktede blandingen forsiktig inn i eggedosisen.
  4. Hell i det smeltede smøret og bland røren forsiktig sammen. Kle en stor langpanne med bakepapir og hell i røren. Bruk en slikkepott til å bre røren ut i et jevnt tykt lag.
  5. Stek kaken i forvarmet stekeovn på 175 °C på midterste rille i ca. 40 minutter. Sjekk gjerne med en kakepinne om kaken er ferdig. Den skal være litt rå i midten. Avkjøl kaken før servering.
Kaken egner seg godt til frysing.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Til deg som elsker sjokoladekake

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB15 16.04.2024 09:23:47