Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fløtestuede grønnsaker

Fløtestuede grønnsaker

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. vårløk
  • ca. 50 g sukkererter
  • ca. 100 g brokkoli
  • 150 g små kokte poteter
  • 100 g edamamebønner (soyabønner)
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss hakket frisk dill
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 220 kcal
Fett 15 g
Protein 7 g
Karbohydrater 11 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med favorittgrønnsakene dine, noen kokte, kalde poteter og en skvett fløte lager du i løpet av få minutter denne nydelige stuingen, som passer til all slags kjøtt og fisk, og som kan varieres med det du har for hånden. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. vårløk
  • ca. 50 g sukkererter
  • ca. 100 g brokkoli
  • 150 g små kokte poteter
  • 100 g edamamebønner (soyabønner)
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss hakket frisk dill
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 220 kcal
Fett 15 g
Protein 7 g
Karbohydrater 11 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Fløtestuede grønnsaker

Grønnsakene i stuingen kan varieres med det du liker eller har tilgjengelig. Squash, gulrot, frosne erter, purreløk, grønnkål, spinat og rosenkål er grønnsaker som er gode å fløtestue. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11780, server:MP-PRD-WEB12 13.10.2024 16:16:08