Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Bananis på pinne er den perfekte hverdagsdesserten i sommervarmen. Kombinasjonen av banan, sjokolade og peanøttsmør minner om snickers, og er en favoritt hos den søtsugne!
Du kan smelte sjokoladen i mikroen i stedet for i vannbad. Bruk lav effekt i 30 sekunder av gangen. Rør mellom hver gang.
Prøv deg gjerne fram med annet strøssel, som kokos, tørkede bær eller mandelflak.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.