Burritos med kyllingkjøttdeig

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sjekk disse herlige kyllingburritosene! Et supert alternativ til den tradisjonelle tacoen!

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 0,5 stk. løk
  • 1 pose tacokrydder
  • ca. 1 dl vann
  • 1 glass tacosaus
  • 1 boks liten hermetiske svarte bønner
  • 1 neve frisk spinat
  • 1 dl revet hvitost
  • 8 stk. hvetetortilla

Guacamole:

  • 1 stk. avokado
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 2 ts lime- eller sitronsaft

Slik gjør du

  1. Stek kyllingkjøttdeig og løk i litt smør eller olje. Tilsett tacokrydder, vann og tacosaus. Kok i noen minutter. vend inn svarte bønner og spinat. Smak til med salt og pepper.
  2. Dryss litt revet ost og legg noen skjeer av kjøttdeigblandingen på hver tortilla. Rull sammen. Brett inn endene, slik at du får en tett rull.
  3. Legg to og to burritos med skjøten ned i en stekepanne og stek dem til de er gyllenbrune på alle kanter. Legg dem på en skjærfjøl og del dem i to. 
  4. Mos avocado og bland med hvitløk. Smak til med lime- eller sitronsaft, salt og pepper.

Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.