Burritos med kyllingkjøttdeig
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Sjekk disse herlige kyllingburritosene! Et supert alternativ til den tradisjonelle tacoen!
Ingredienser
porsjoner
-
400 g kyllingkjøttdeig -
0,5 stk. løk -
1 pose tacokrydder -
ca.
1 dl vann -
1 glass tacosaus -
1 boks liten hermetiske svarte bønner -
1 neve frisk spinat -
1 dl revet hvitost -
8 stk. hvetetortilla
Guacamole:
-
1 stk. avokado -
1 båt finhakket hvitløk -
2 ts lime- eller sitronsaft
Slik gjør du
- Stek kyllingkjøttdeig og løk i litt smør eller olje. Tilsett tacokrydder, vann og tacosaus. Kok i noen minutter. vend inn svarte bønner og spinat. Smak til med salt og pepper.
- Dryss litt revet ost og legg noen skjeer av kjøttdeigblandingen på hver tortilla. Rull sammen. Brett inn endene, slik at du får en tett rull.
- Legg to og to burritos med skjøten ned i en stekepanne og stek dem til de er gyllenbrune på alle kanter. Legg dem på en skjærfjøl og del dem i to.
- Mos avocado og bland med hvitløk. Smak til med lime- eller sitronsaft, salt og pepper.
Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.