Bruschetta på primus

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Vi elsker turmat som er enkel å lage, krever få ingredienser og som smaker litt ekstra digg. Derfor er bruschetta med rein langt oppe på lista! Sprø baguette stekt i smør, et tjukt lag med syrlig kremost, krydret reinsdyrkav og søte tyttebær. Dette er høstens lekreste snacks på primus!

Ingredienser

porsjoner
  • 3 ss smør
  • 10 skiver baguette
  • 200 g reinsdyrskav
  • 0,5 ts malt kardemomme
  • 0,25 ts malt kanel
  • 1 klype salt
  • 0,5 beger kremost naturell
  • 2 ss rørt tyttebær

Slik gjør du

Preppetips! Forbered deg til turen ved å kutte opp baguette i skiver og pakke de med i en liten pose. Bland sammen krydder og ha i en liten pose eller en liten boks (saltet kan gjerne pakkes for seg, slik at du kan smake deg frem). Smøret kan også pakkes med i en liten boks. Skavet kan pakkes frossent i tursekken. Da er det halvtint til du er fremme, og perfekt til å steke.

Skal du være ekstra flott på tur, kan du ta med deg litt timian og litt pepper til å toppe bruchettaene med. Tyttebær kan enten medbringes eller plukkes i skogen og blandes med litt sukker.

bar