Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bruschetta med julepålegg

Bruschetta med julepålegg

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver brød
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 pk kremost med pepper (á 125 g)
  • 8 skiver juleskinke
  • 0,5 boks friske urter eller spirer

Syltet rødløk:

  • 1 stk. rødløk
  • 0,75 dl vann
  • 0,5 dl sukker
  • 0,25 dl eplecidereddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Brød til overs? Lag et par deilige bruschetta med juleskinke til kvelds, så slipper du kaste brødet. Du kan selvfølgelig bytte ut juleskinka med sylte eller lammerull om du har det. Bruschetta med julepålegg er også en fin rett å sette på tapasbordet. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver brød
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 pk kremost med pepper (á 125 g)
  • 8 skiver juleskinke
  • 0,5 boks friske urter eller spirer

Syltet rødløk:

  • 1 stk. rødløk
  • 0,75 dl vann
  • 0,5 dl sukker
  • 0,25 dl eplecidereddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

1. Lag syltet rødløk først. Skrell rødløk, del den i to og skjær i tynne skiver. Kok opp vann, sukker, eddik og salt i en kasserolle. Legg i rødløk når sukker og salt har løst seg opp. La det småkoke i 2 minutter. Trekk kasserollen av platen og avkjøl.

Oppbevar gjerne syltet rødløk på glass med lokk.

2. Ha olje i en varm stekepanne og stek brødskiver på begge sider til de er gyllne og sprø. Legg skivene på et ark kjøkkenpapir, slik at overflødig olje renner av. 

3. Smør skivene med kremost, legg på juleskinke og topp med rødløk. Pynt gjerne med spirer og nykvernet pepper.  

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7641, server:MP-PRD-WEB13 23.02.2024 12:23:48