Blings med eggesalat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En digg sandwich med kremet eggesalat og tynne skiver av norsk spekeskinke er mat som passer til mange anledninger.   

Ingredienser

porsjoner
  • 2 skiver brød
  • 2 stk. egg
  • 2 ss crème fraîche ekstra lett, 10 %
  • 1 ss majones
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 blad crispisalat
  • 2 skiver spekeskinke

Slik gjør du

  1. Kok egg i 10 minutter, avkjøl dem i kaldt vann og skrell dem.
  2. Bland creme fraiche og majones.
  3. Grovhakk eggene og vend dem inn i dressingen. Smak til med salt og pepper.
  4. Skjær gode skiver av brødet. 
  5. Skyll salat og legg på brødet. Fordel eggesalaten og legg på spekeskinke. Topp med brød.