Biff og båndspagetti

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Prøv kremet pasta med strimlet biffkjøtt. Dette er en rask og god pastarett som de fleste vil like. 

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g biffkjøtt i strimler
  • 1 stk. rød paprika
  • 8 stk. frisk sjampinjong
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 dl matfløte
  • 2 ss frisk basilikum
  • 1 ss dijonsennep
  • 250 g fersk tagliatelle

Slik gjør du

  1. Skjær paprika i strimler og sjampinjong i båter.
  2. Fres biffstrimlene i en varm stekepanne med margarin.
  3. Ha i sjampinjong og paprika. Fres raskt på sterk varme.
  4. Rør inn crème fraiche, fløte og sennep. Dryss over finhakket frisk basilikum og smak til med salt og pepper. La det hele surre i 5- 10 minutter.

Server båndspagetti i dype tallerkener med kjøtt og saus over. Pynt gjerne med en basilikum.