Biff og båndspagetti
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Prøv kremet pasta med strimlet biffkjøtt. Dette er en rask og god pastarett som de fleste vil like.
Ingredienser
porsjoner
-
300 g biffkjøtt i strimler -
1 stk. rød paprika -
8 stk. frisk sjampinjong -
2 dl crème fraîche orginal, 35 % -
2 dl matfløte -
2 ss frisk basilikum -
1 ss dijonsennep -
250 g fersk tagliatelle
Slik gjør du
- Skjær paprika i strimler og sjampinjong i båter.
- Fres biffstrimlene i en varm stekepanne med margarin.
- Ha i sjampinjong og paprika. Fres raskt på sterk varme.
- Rør inn crème fraiche, fløte og sennep. Dryss over finhakket frisk basilikum og smak til med salt og pepper. La det hele surre i 5- 10 minutter.
Server båndspagetti i dype tallerkener med kjøtt og saus over. Pynt gjerne med en basilikum.