Biff i fløtesaus
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Dette er skikkelig kosemat. Skal du overraske med en romantisk middag eller synes du fortjener noe ekstra, er dette en verdig rett. Enkel er den også.
Ingredienser
porsjoner
-
250 g biffkjøtt i strimler -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper -
1 ss margarin til steking -
0,5 stk. løk i ringer -
8 stk. frisk sjampinjong i skiver -
2 dl matfløte -
1 dl vann
Slik gjør du
- Skjær løk og sjampinjong i båter.
- Krydre biffstrimlene med salt og pepper. Stek strimlene raskt i varm stekepanne med margarin i ca. 3 minutter. Legg kjøttet over på en tallerken, mens du steker løk og sjampinjong til det blir lysebrunt.
- Ha kjøttet tilbake i panna og tilsett fløte og vann. La dette trekke på svak varme til sausen tykner litt, ca. 10 minutter.
- Smak eventuelt sausen til med mer salt og pepper.
Server med ris, stekte eller kokte poteter.