Biff i curry

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her kan du få satt smaksløkene på prøve. Karri, chili, fiskesaus og kokosmelk. Alt i en gryte.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g biffkjøtt i strimler
  • 5 dl kokosmelk
  • 3 ss rød curry paste
  • 3 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss sukker
  • 2 stk. små grønn chili i skiver
  • 1,5 dl cashewnøtter eller peanøtter

Slik gjør du

  1. Kok opp kokosmelk, tilsett kjøtt og la det trekke i ca. 15 minutter.
  2. Ta opp kjøttet og legg det til side. Ha i curry paste, fiskesaus, sukker og chili over kokosmelken. Kok opp og la det trekke i ca. 10 minutter. Synes du sausen er for tynn kan den jevnes med litt maizenajevner (se mengdeforhold på pakken).
  3. Tilsett kjøttet og dryss nøttene over til slutt.

 Server med kokt ris.