Bakt søtpotet med brokkolipesto og stekte kikerter

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Vi nordmenn har for alvor fått øynene opp for den anvendelige søtpoteten! Her har vi bakt den i ovnen til den er helt myk, og toppet den med sprøstekte kikerter og en pesto av brokkoli og basilikum.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. søtpotet
  • 0,5 stk. rødløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Brokkolipesto:

  • 0,5 stk. brokkoli
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • 1 ss ristede pinjekjerner
  • 1 båt hvitløk
  • 1 dl olivenolje

Kikerter:

  • 1 boks hermetiske kikerter (400g)
  • 2 ss kokosolje
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 0,5 ts malt spisskummen

Slik gjør du