Bakt betesalat med suovas

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Høstens fineste grønnsaker er her - beter, proppfulle av gode smaker. Denne salaten er både røff og elegant. Sammen med røkt reinsdyrkjøtt og en søt krem kan du bringe vinteren inn. 

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g suovas (røkt reinsdyrskav) eller reinsdyrskav

Bakt betesalat:

  • 1 stk. gulbete
  • 1 stk. polkabete
  • 1 stk. rødbete
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Couscous:

  • 1 dl vann
  • 1 ts smør
  • 1 ts salt
  • 1 ts fennikelfrø
  • 1 dl couscous

Tyttebærkrem:

  • 3 dl seterrømme
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss tyttebærsyltetøy

Slik gjør du