Brødsmulesti
Gir 40-50 små biter.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Baklava er en kjent dessert fra Midtøsten som kombinerer sprø filodeig, pistasjnøtter og smør. Vi har laget en variant med søt honningsirup, for en ekstra rik sødme i hver bit.
Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!
La kaken stå slik at sirupen absorberes, helst i noen timer eller over natten før servering for best resultat. Nydelig sammen med krydret, søt te.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.