Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakt søtpotet med brokkolipesto og stekte kikerter

Bakt søtpotet med brokkolipesto og stekte kikerter

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. søtpotet
  • 0,5 stk. rødløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Brokkolipesto:

  • 0,5 stk. brokkoli
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • 1 ss ristede pinjekjerner
  • 1 båt hvitløk
  • 1 dl olivenolje

Kikerter:

  • 1 boks hermetiske kikerter (400g)
  • 2 ss kokosolje
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 0,5 ts malt spisskummen
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Vi nordmenn har for alvor fått øynene opp for den anvendelige søtpoteten! Her har vi bakt den i ovnen til den er helt myk, og toppet den med sprøstekte kikerter og en pesto av brokkoli og basilikum.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. søtpotet
  • 0,5 stk. rødløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Brokkolipesto:

  • 0,5 stk. brokkoli
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • 1 ss ristede pinjekjerner
  • 1 båt hvitløk
  • 1 dl olivenolje

Kikerter:

  • 1 boks hermetiske kikerter (400g)
  • 2 ss kokosolje
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 0,5 ts malt spisskummen

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB14 27.07.2024 04:25:47