Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Appelsinmarinade

Appelsinmarinade

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon er nok til å marinere ca 800 g kjøtt eller fisk

  • 2 båter hvitløk i skiver
  • 1 bit i skiver frisk ingefær , ca. 2 cm.
  • 1 stk. stjerneanis
  • revet skall og saft av 1 stk. appelsin
  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss soyasaus

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En deilig krydret marinade med touch av stjerneanis. Passer godt til kylling, kalkun og svin.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon er nok til å marinere ca 800 g kjøtt eller fisk

  • 2 båter hvitløk i skiver
  • 1 bit i skiver frisk ingefær , ca. 2 cm.
  • 1 stk. stjerneanis
  • revet skall og saft av 1 stk. appelsin
  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss soyasaus

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk gjerne plastpose å marinere i (om det ikke er koteletter eller andre stykker med bein). Ha kjøtt eller fisk og marinade i en zip-lock-pose og lukk godt. Klem ut så mye luft som mulig. Legg posen på et fat for å unngå søl. 

Du kan også bruke tørkede urter i marinaden. Bløtlegg dem i sitronsaft en stund før du blander med resten av ingrediensene. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB15 15.12.2024 21:33:13