Åpen vegetarlasagne

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En lasagne behøver ikke nødvendigvis bakes i ovnen. Prøv å servere den slik - lag på lag direkte på tallerkenen. Denne versjonen er vegetarisk, men du kan like gjerne lage den med den tradisjonelle kjøttsausen.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. løk
  • 4 båter hvitløk
  • 3 ss olivenolje
  • 2 stk. aubergine
  • 2 stk. grønn squash
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 2 bokser hakkede tomater
  • 1 ts tørket oregano
  • 6 kvister frisk timian
  • 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts sukker
  • 24 stk. lasagneplater
  • 2 stk. mozzarella eller vegansk ost
  • 50 g parmesan eller annen fast ost/vegansk ost

Slik gjør du