Wraps med reinsdyrskav og solbærgelé

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Får du vennegjengen på besøk? Da passer det utmerket å servere wraps fylt med reinsdyrskav og en herlig, søt solbærgelé. Enkelt, raskt, smakfullt og eksotisk.

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin
  • 4 stk. grove hvetetortilla
  • 1 beger snøfrisk naturell
  • 0,5 pk ruccula
  • 1 stk. rødløk , i skiver
  • 4 ss cashewnøtter
  • 4 ss solbærgelé

Slik gjør du

  1. Fres reinsdyrskav raskt i små porsjoner i en varm stekepanne eller gryte med margarin, 3-4 minutter. Krydre med salt og pepper.
  2. Varm grove hvetetortilla etter anvisning på pakken. 
  3. Smør Snøfrisk på lefsene og anrett med nystekt reinsdyrskav, ruccula, rødløk og cashewnøtter.

Server med en herlig solbærgelé.