Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Trifle med julekaker

Trifle med julekaker

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g frosne bjørnebær
  • 2 ss sukker
  • revet skall fra 0,5 stk. sitron
  • 1 stk. stjerneanis
  • 1 stk. hel kanel

Ostekrem:

  • 1 pk kremfløte
  • 200 g kremost naturell
  • ca. 2 ss melis (juster etter egen smak)

Julekaker:

  • ca. 300 g julekaker (biscotti, krumkaker, pepperkaker eller lignende), eventuelt andre typer kjeks.
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Julekaker eller andre kjeks til overs? Da er dette den perfekte desserten du kan diske opp med. Deilig ostekrem, friske bær og knasende, sprø kjeks. Nam! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g frosne bjørnebær
  • 2 ss sukker
  • revet skall fra 0,5 stk. sitron
  • 1 stk. stjerneanis
  • 1 stk. hel kanel

Ostekrem:

  • 1 pk kremfløte
  • 200 g kremost naturell
  • ca. 2 ss melis (juster etter egen smak)

Julekaker:

  • ca. 300 g julekaker (biscotti, krumkaker, pepperkaker eller lignende), eventuelt andre typer kjeks.

Slik gjør du

  1. Ha bær, sukker, sitronskall, anis og kanelstang i en kjele, kok opp slik at sukkeret smelter. Avkjøl.
  2. Pisk krem av kremfløte.
  3. Pisk kremost fluffy sammen med melis, og vend inn den piskede kremfløten.
  4. Knus julekaker eller annen kjeks i mindre biter.
  5. Legg krem, kjeks og bær lagvis i en glasskål. Avslutt med bær.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 11.05.2024 18:17:53