Tapasboller
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Kjøttboller med spekemat - det er godt! Kjøttbollene kan brukes som en del av et større tapasbord, eller du kan lage dem som en selvstendig rett.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g kjøttdeig -
1 stk. egg -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper -
ca.
100 g chorizopølse -
2 ss hakket frisk basilikum -
2 ss nøytral olje til steking
Slik gjør du
- Bland egg, salt og pepper godt inn i kjøttdeigen. Skjær chorizo i små biter.
- Bland chorizo og urter forsiktig inn i kjøttdeigen. Form deigen til små boller i hånden ved hjelp av en skje og vann.
- Stek bollene i en middels varm stekepanne til de blir pent brune. La de ettersteke på svak varme i ca. 10 minutter til de blir gjennomstekt.