Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Syltet reddik

Syltet reddik

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 1 stort glass

  • 2 bunt reddik
  • 3 dl vann
  • 2 dl sukker
  • 1 dl eddik, 7 % eller rødvinseddik, hvitvinseddik
  • 1 ss honning
  • 2 ss ristede sesamfrø
  • 1 ts chilipaste

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Syltet reddik er frisk, sprø og full av smak. Denne varianten er laget med chili, honning og sesamfrø, og passer perfekt som tilbehør til grillmat, taco, salater eller bowls. Når du smasher reddikene først, trekker de ekstra godt til seg smak fra laken.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 1 stort glass

  • 2 bunt reddik
  • 3 dl vann
  • 2 dl sukker
  • 1 dl eddik, 7 % eller rødvinseddik, hvitvinseddik
  • 1 ss honning
  • 2 ss ristede sesamfrø
  • 1 ts chilipaste

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Varier med andre smakstilsetninger som fersk chili, ingefær i tynne skiver eller dill og pepper

For best smak og konsistens bør reddikene spises i løpet av en uke. De kan stå lenger, men smaken endrer seg og blir ikke like god.

Syltet reddik

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB15 05.12.2025 09:27:36