Stekte poteter på spyd
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Poteter kan varieres på mange måter. Her har vi tredd dem på spyd sammen med kapers. Potetspydene er godt tilbehør til alle former for stekt kjøtt, spesielt lam.
Ingredienser
porsjoner
-
18 stk. små. kokte potet uten skall (gjerne ferdigkokte i pose) -
18 stk. kapers med stilk , evt. sorte eller grønne oliven -
3 ss olivenolje -
1 ts salt -
3 ss hakket bladpersille
Slik gjør du
- Legg trespyd i vann 10-15 minutter. Beregn et spyd per person.
- Tre poteter og kapers på spydene.
- Stek dem i en vid stekepanne i olje. Snu dem, krydre og strø på persille.
Potetspydene kan også tilberedes i stekeovn. Det er lurt hvis du skal lage potetspyd til mange, for eksempel til tapas-festen.