Spekeskinkesmørbrød

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Smørbrød spises først med øynene, og deretter med munnen. Det skal være høyt, delikat og mettende. Våre matglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød. Hvis du lager dine smørbrød på dansk vis, blir de garantert suksess i en hver anledning.

 

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive loff
  • 5 g margarin
  • 2 blader hodesalat eller annen frisk salat
  • 30 g spekeskinke
  • 1 ss ferdig eggerøre
  • 2 skiver agurk
  • 1 båt tomat

Slik gjør du

1. Smør smør eller margarin på brødskiven. Legg på salatblader.

2. Legg en stor skje eggerøre på midten og dander tynne skiver spekeskinke rundt.

3. Pynt med agurkskiver, tomat og eventuelt urter.