Snitter med reker
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Rekesnitter med majones og sitron er selvskreven på et stort fat med snitter - de pent pyntede brødskivene passer å servere både i dåp, konfirmasjon eller begravelse.
Ingredienser
porsjoner
-
1 skive loff -
1 ts smør -
2 blader crispisalat eller annen salat -
ca.
12 stk. reker (ca.40 g) - juster mengden etter hvor raus du vil være (8-16 reker per skive er fint). -
2 ts majones -
2 skiver tynne sitron -
2 ts rød lodderogn -
1 ts friske urter eller spirer til pynt
Slik gjør du
- Ha smør på loffskiven. Del skiven i to på tvers.
- Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
- Legg rekene pent på og sprøyt majones i en rosett på toppen.
- Lag en sitronvifte ved å skjære et snitt i sitronskiva og vri den som en vifte over majonesen.
Pynt med rød lodderogn og friske urter.
Legg snittene pent på et fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.