Snitter med reker

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rekesnitter med majones og sitron er selvskreven på et stort fat med snitter - de pent pyntede brødskivene passer å servere både i dåp, konfirmasjon eller begravelse. 

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive loff
  • 1 ts smør
  • 2 blader crispisalat eller annen salat
  • ca. 12 stk. reker (ca.40 g) - juster mengden etter hvor raus du vil være (8-16 reker per skive er fint).
  • 2 ts majones
  • 2 skiver tynne sitron
  • 2 ts rød lodderogn
  • 1 ts friske urter eller spirer til pynt

Slik gjør du

  1. Ha smør på loffskiven. Del skiven i to på tvers. 
  2. Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
  3. Legg rekene pent på og sprøyt majones i en rosett på toppen.
  4. Lag en sitronvifte ved å skjære et snitt i sitronskiva og vri den som en vifte over majonesen.

Pynt med rød lodderogn og friske urter.

Legg snittene pent på et fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.