Snitter med egg og tomat

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er vanlig å beregne 5 snitter per person. Hvilke snitter du velger å lage er opp til deg, men det er vanlig å inkludere både kjøtt, fisk, egg og ost. Snitter med egg og tomat passer også for de som spiser vegetar.

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive loff
  • 1 ts smør
  • 2 blader crispisalat eller annen salat
  • 1 stk. tomat
  • 1 stk. kokt egg , eventuelt 2 om du ønsker godt med egg på skivene
  • 2 ts majones

Slik gjør du

  1. Ha smør på loffskiven. Del skiven i to på tvers. 
  2. Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
  3. Skjær tomaten i to, deretter i tynne skiver. Bruk en eggedeler og del egget i skiver.
  4. Legg kokt egg og tomatskiver pent på brødskivene og sprøyt majones mellom egg og tomat.
  5. Pynt snittene med ertespirer eller friske urter.

Legg snittene pent på et fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.