Snitter med egg og tomat
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Det er vanlig å beregne 5 snitter per person. Hvilke snitter du velger å lage er opp til deg, men det er vanlig å inkludere både kjøtt, fisk, egg og ost. Snitter med egg og tomat passer også for de som spiser vegetar.
Ingredienser
porsjoner
-
1 skive loff -
1 ts smør -
2 blader crispisalat eller annen salat -
1 stk. tomat -
1 stk. kokt egg , eventuelt 2 om du ønsker godt med egg på skivene -
2 ts majones
Slik gjør du
- Ha smør på loffskiven. Del skiven i to på tvers.
- Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
- Skjær tomaten i to, deretter i tynne skiver. Bruk en eggedeler og del egget i skiver.
- Legg kokt egg og tomatskiver pent på brødskivene og sprøyt majones mellom egg og tomat.
- Pynt snittene med ertespirer eller friske urter.
Legg snittene pent på et fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.