Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Hjemmelaget sitronfromasj er syrlig, frisk og luftig, og den perfekte avslutningen på en god middag. Fromasjen kan du lage ferdig minst én dag før du skal servere den, og fylle den i porsjonsglass eller i en stor skål.
Sitron kan byttes ut med andre sitrusfrukter eller for eksempel pasjonsfrukt eller moste bær. Unngå ananas og kiwi, som inneholder enzymer som gjør at gelatinet ikke vil stivne.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.