Salat med spekeskinke
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Søtt og salt smaker overraskende godt sammen. Denne salaten med spekeskinke og jordbær lager du i en fei. Enklere gjestemat finner du neppe.
Ingredienser
porsjoner
-
100 g spekeskinke -
100 g babyspinat ferdig vasket -
50 g hvit geitost -
4 ss honning -
0,5 ts kvernet pepper -
16 blader frisk mynte
Slik gjør du
1. Legg spinaten på et fat eller på porsjonstallerkener.
2. Riv spekskinke i passende biter og legg over spinatbladene. Bruk en ostehøvel og skjær biter av osten og ha over salaten.
3. Ringle over honning, og avslutt med litt kvernet pepper og mynteblader.
Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!