Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Safranaïoli smaker nydelig til skalldyr og i fiskesuppe.
Sørg for at alle ingrediensene er romtemperert før du starter. Denne oppskriften gir ca. 1/2 liter ferdig safranaïoli.
Oppbevar mørkt og kaldt i tette glass. Den er holdbar i minst to uker.
Lag gjerne en stor porsjon i hurtigmikser. Om aïolien skulle skille seg, begynner du på nytt med en eggeplomme og visper inn den mislykkede sausen litt etter litt.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.