Rypehjerte med dram

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Server det lille, møre og velsmakende rypehjertet som en helt spesiell appetittvekker til gjestene sammen med en velsmakende dram.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. rypehjerte
  • 2 stk. einebær
  • 1 ss smør
  • 8 cl akevitt

Slik gjør du

  1. Tørk rypehjertene godt med tørkepapir.
  2. Varm en stekepanne og ha i smør og einerbær. Når smøret bruser godt kan du legge i rypehjertene. Stek dem i ca. 2 minutter, til de får en fin farge, men fortsatt er litt rosa inni. Krydre med litt salt og pepper.
  3. Hell opp din favorittdram i fire glass, og bruk en tannpirker eller en rengjort rypefjær til å servere rypehjertene.
Rypelever kan stekes og serveres på samme måte.