Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rub-a-dub

Rub-a-dub - Craig Whitson sin "hemmelige" grillkrydderblanding

Ingredienser

1  porsjoner
  • 5 ss paprikapulver
  • 2 ss salt
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ss chilipulver
  • 0,5 ss malt svart pepper
  • 0,5 ss malt hvit pepper
  • 1 ss tørket oregano
  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1 ss løkpulver
  • 1 ts kajennepepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god krydderblanding gjør underverker med grillmaten. Lag en dobbel porsjon av grillmester Craigs rub-a-dub, så har du til hele grillsesongen. Krydderet passer til alle typer kjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 5 ss paprikapulver
  • 2 ss salt
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ss chilipulver
  • 0,5 ss malt svart pepper
  • 0,5 ss malt hvit pepper
  • 1 ss tørket oregano
  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1 ss løkpulver
  • 1 ts kajennepepper

Slik gjør du

  1. Bruk nøyaktige mål. Bland alle ingredienser godt i en bolle og ha det over i en lufttett beholder.

Digger du amerikansk bbq? Da bør du se på oppskriften på spareribs med kålsalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Saftige spareribs

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB11 30.05.2024 12:18:33