Ramsløksmør

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vil du løfte kotelettene, biffen, den bakte poteten eller de ovensstekte eller grillede grønnsakene til nye høyder; lag ramsløksmør!

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g ramsløk
  • 300 g smør
  • 0,5 stk. sitron

Slik gjør du

1.       Kjør ramsløken et par ganger i en foodprosessor til det er finhakket.

2.       Tilsett mykt smør og sitronskall, og kjør videre til det er godt blandet. Pakk smøret inn i bakepapir, rullet det som en pølse og avkjøl det, slik at det kan skjæres i pene skiver når det er fast.jør ramsløken et par ganger i en foodprosessor til det er finhakket

  1. Kjør ramsløken et par ganger i en foodprosessor til det er finhakket. 
  2. Tilsett mykt smør og sitronskall, og kjør videre til det er godt blandet. 
  3. Pakk smøret inn i bakepapir, rullet det som en pølse og avkjøl det, slik at det kan skjæres i pene skiver når det er fast.