Pastasalat med mozzarella
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Pastasalat er enkelt og godt tilbehør som kan lages hjemme i en fei, samtidig som den er praktisk å ta med i en plastikkboks på piknik. Passer godt til grillmat, så vel som til koldtbord.
Ingredienser
porsjoner
-
500 g pasta penne -
0,5 ts salt -
saften av
0,5 stk. sitron -
3 stk. tomat (gjerne klasetomat) -
100 g ruccula -
1 stk. fersk mozzarella -
0,5 ts nykvernet pepper -
2 ss olivenolje
Slik gjør du
- Kok pasta som anvist på pakken. Slå av vannet.
- Tilsett salt og sitronsaft. Avkjøl pastaen.
- Skjær tomat, ruccula og mozzarella i små biter og bland med pastaen. Smak til med saltpepper og drypp over litt olivenolje rett før servering.