Paprikasalat til tapas
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Ovnsbakt paprika har utrolig god smak. Her servert som en tapasrett, men dette passer også godt som tilbehør til middag.
Ingredienser
porsjoner
-
1 stk. rød paprika -
1 stk. grønn paprika -
1 stk. gul paprika -
2 ss olivenolje -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
1 ss hakket bladpersille
Slik gjør du
- Sett stekeovnen på 250 grader. Del paprikaene i to, fjern kjerner og frø. Legg på brett/langpanne med skallsiden opp og ha godt med olje over.
- Sett paprikaen i ovnen og la den stå til den er mørk og nesten ”brent”.
- Ta dem ut og legg plastfilm, eller aluminiumsfolie over og kjøl ned. Etter en stund, kan du så flå skinnet av paprikaen.
- Del paprikaen i strimler, vend sammen med olivenolje, salt og pepper og finhakket frisk bladpersille.
Serveres som en av flere tapasretter.