Paprika fylt med kyllingkjøttdeig
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Fylte paprika smaker ikke bare utrolig godt, men er lekkert å se på i tillegg. Server med kokt pasta eller brød ved siden av.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g kyllingkjøttdeig -
1 stk. hakket løk -
1 ts salt -
0,25 ts pepper -
1 ts chilipulver -
2 ss hakkede friske urter -
2 dl fetaost -
2 dl kremfløte eller matfløte -
1 ss soyasaus -
4 stk. rød paprika eller ulike farger -
1 ss nøytral olje
Slik gjør du
- Skjær av toppen på paprikaene og fjern frøene.
- Fres løk og kjøttdeig i panne med litt olje. Dryss over krydder.
- Legg paprikaene i en stor ildfast form og fyll dem med stekt kjøttdeig og fetaost.
- Hell litt fløte tilsatt soyasaus over hver av dem, og dryss revet ost på toppen.
- Sett formen i ovnen ved 200 °C, og stek i ca. 20 minutter.
Server med pasta eller brød.