Paprika fylt med kyllingkjøttdeig

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fylte paprika smaker ikke bare utrolig godt, men er lekkert å se på i tillegg. Server med kokt pasta eller brød ved siden av.

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 stk. hakket løk
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ts chilipulver
  • 2 ss hakkede friske urter
  • 2 dl fetaost
  • 2 dl kremfløte eller matfløte
  • 1 ss soyasaus
  • 4 stk. rød paprika eller ulike farger
  • 1 ss nøytral olje

Slik gjør du

  1. Skjær av toppen på paprikaene og fjern frøene.
  2. Fres løk og kjøttdeig i panne med litt olje. Dryss over krydder.
  3. Legg paprikaene i en stor ildfast form og fyll dem med stekt kjøttdeig og fetaost.
  4. Hell litt fløte tilsatt soyasaus over hver av dem, og dryss revet ost på toppen.
  5. Sett formen i ovnen ved 200 °C, og stek i ca. 20 minutter.

Server med pasta eller brød.