Mozzarellasalat med rødløk
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Italienerene elsker sin caprese - fløyelsmyk, fersk bøffelmozzarella, solmodne tomater fulle av smak og frisk basilikum. Vi har lagt til rødløk for litt ekstra smak, og dryppet over en god olivenolje. Så enkelt og så godt!
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. tomat -
2 stk. ferske mozzarella -
1 stk. rødløk -
0,5 potte frisk basilikum blader -
2 ss extra virgin olivenolje -
0,5 ts flaksalt -
0,5 ts nykvernet pepper -
eventuelt
1 ss balsamicoeddik
Slik gjør du
- Skjær tomat, mozzarella og løk i skiver. Legg dem i et pent mønster på et fat. Ha gjerne basilikumblader mellom skivene.
- Drypp over en god olivenolje og dryss over litt flaksalt og kvernet pepper. Du kan også ha på noen dråper balsamicoeddik om du ønsker.
Retten smaker best om den er romtemperert.