Brødsmulesti
Saftig biff servert med smørstekt karamellisert hodekål og kremete dillstuede poteter med syrlig rømme. En smakfull og enkel rett som passer til de ekstra gode hverdagene eller når du får besøk av en god venn du ikke har sett på lenge.
Små hodekål gir ofte én skive per porsjon, mens store kålhoder kan deles i flere porsjoner. Hvis skiver ikke passer pannen din, kan kålen også deles i båter.
Gårsdagens kokte poteter fungerer også utmerket. Bryt dem forsiktig i biter med hendene for en rustikk følelse.
Skal du ha flere til bords og på utkikk etter noen tips til hvordan steke biff til mange? Det er ikke vanskelig å lage saftig og god biff til mange på en gang! Med vår metode får du perfekt stekt biff, uavhengig av om dere er 5, 10 eller 15 gjester til bords.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.