Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mimosa

Mimosa

Ingredienser

porsjoner
  • 1 flaske musserende vin
  • Saften av 2 stk. appelsin
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Friskpresset appelsinjuice og musserende vin - stort enklere kan det ikke bli! Kombinasjonen har blitt servert i Spania i uminnelige tider, men fikk antakelig navnet sitt på Hôtel Ritz i Paris i 1925. Mimosa passer ypperlig som en frisk og sommerlig aperitiff.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 flaske musserende vin
  • Saften av 2 stk. appelsin

Slik gjør du

  1. Del appelsinene i og press ut juicen. sil saften for å bli kvitt kjerner og det meste avfruktkjøttet.
  2. Fordel appelsinjuice i glassene. Topp med musserende vin.
For en alkoholfrivariant kan du bruke en alkoholfri musserende vin.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Deilig sommerdrikke

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 22.05.2024 00:21:40