Melkeposjert skrei med paprikasaus
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Nyt fersk skrei i sesong! Melkeposjert skrei med gul paprikasaus, en skikkelig koserett. Perfekt å servere hvis du skal ha middagsgjester, eller vil gjøre litt ekstra ut av fiskemiddagen.
Ingredienser
porsjoner
-
800 g skreifilet -
1 ss salt
Gul paprikasaus:
-
3 stk. gul eller oransje paprika -
1 stk. løk -
2 båter hvitløk -
2 ss olivenolje -
2,5 dl hvitvin eller fiskekraft
Melk til posjering:
-
5 dl melk -
0,5 ts salt -
Revet skall av
1 stk. sitron -
10 stk. hel pepper -
2 stk. laurbærblad -
2 kvister frisk timian -
2 båter hvitløk
Slik gjør du
Server melkeposjert skrei med gul paprikasaus på varme tallerkner, gjerne med dampet brokkolini eller sukkererter.