Makrell med grillede grønnsaker
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Legg nyfisket makrell på grillen og gled deg over en av sommerens klassiske smaker! Tilbehøret griller vi også: halve paprika fylt med søte, små sherrytomater er enkelt, fargerikt og nydelig til den grillede fisken.
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. makrell á ca 500 g -
0,5 stk. sitron i skiver -
0,5 potte friske urter f.eks timian eller rosmarin -
2 ss nøytral olje
Grillet paprika og cherrytomat
-
2 stk. paprika -
100 g gul cherrytomat -
100 g rød cherrytomat -
2 ss hakket frisk basilikum -
2 båter hvitløk -
1 ss olivenolje
Slik gjør du
Legg den grillede makrellen over på et stort fat sammen med de fylte paprikaene. Dryss over litt friske urter, og server, gjerne med nypot