Lun potetsalat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En varm potetsalat med nypotet smaker av herlig sommer. Passer kjempegodt til all slags mat. Til spekemat, på tapasbordet eller grillet kjøtt.

Denne enkle potetsalaten kan du lage ferdig på forhånd og sette på grillen noen få minutter før du skal spise. Helt genialt og veldig godt! 

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g kokt potet
  • 3 stk. finsnittet vårløk
  • 1 pk reddik
  • 75 g smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss frisk gressløk

Slik gjør du

  1. Skjær kokte poteter i store biter
  2. Kutt reddik i båter og finhakk vårløk. Bland dette sammen med potetene.
  3. Ha potetsalaten på midten av et stort ark aluminiumsfolie. Ha på smør i terninger, salt og pepper. Legg pakkene på grillen i 6-7 minutter. Gjerne på indirekte varme med lukket lokk.
  4. Åpne pakkene forsiktig, det kan komme varm damp. Dryss over finhakket gressløk før servering.

Server denne deilige lune potetsalaten som tilbehør til grillmat.