Lun potetsalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En varm potetsalat med nypotet smaker av herlig sommer. Passer kjempegodt til all slags mat. Til spekemat, på tapasbordet eller grillet kjøtt.
Ingredienser
porsjoner
-
500 g kokt potet -
3 stk. finsnittet vårløk -
1 pk reddik -
75 g smør -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
2 ss frisk gressløk
Slik gjør du
- Skjær kokte poteter i store biter
- Kutt reddik i båter og finhakk vårløk. Bland dette sammen med potetene.
- Ha potetsalaten på midten av et stort ark aluminiumsfolie. Ha på smør i terninger, salt og pepper. Legg pakkene på grillen i 6-7 minutter. Gjerne på indirekte varme med lukket lokk.
- Åpne pakkene forsiktig, det kan komme varm damp. Dryss over finhakket gressløk før servering.
Server denne deilige lune potetsalaten som tilbehør til grillmat.