Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sitronmarinert kyllingfilet

Limemarinert kylling

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. kylling (ca. 1200 g)
  • 50 g smør

Lime-marinade:

  • 1 dl olivenolje
  • saften av 2 stk. lime
  • 1 bunt frisk kruspersille
  • 2 båter presset hvitløk

Persillesaus:

  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 ss smør
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 4 dl tørr hvitvin
  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lime i marinade gir herlig smak. Lag limemarinert kylling av hel kylling som du deler i serveringsstykker, eller bruk ferdig oppdelte kyllinglår.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. kylling (ca. 1200 g)
  • 50 g smør

Lime-marinade:

  • 1 dl olivenolje
  • saften av 2 stk. lime
  • 1 bunt frisk kruspersille
  • 2 båter presset hvitløk

Persillesaus:

  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 ss smør
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 4 dl tørr hvitvin
  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server limemarinert kylling med kokte rotgrønnsaker og kokte poteter.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14675, server:MP-PRD-WEB11 20.06.2025 19:28:10