Lefsepizza med kyllingconfit og syltet rødløk
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Småsultne gjester på besøk? Lag små porsjonspizzaer der deilig crispy kyllingconfit, syltet rødløk og friskt grønt legges på de tynne myke bunnene rett før servering.
Ingredienser
porsjoner
Syltet rødløk:
-
2 stk. rødløk i båter -
1 stk. finhakket rød chili -
1 båt finhakket hvitløk -
1,5 dl vann -
1 dl sukker -
0,5 dl eplecidereddik -
0,5 ts salt -
4 stilker frisk timian -
0,25 ts hel pepper
Deig:
-
1 ts sukker -
2 ts tørrgjær -
3 dl lunkent vann -
560 g hvetemel -
1 ts salt -
50 g smør
Pizzatopping:
-
2 stk. konfitert kyllinglår -
1 boks snøfrisk med pepper -
1 pk babyspinat (á 65 g) -
2 stk. finsnittet vårløk