Lefsepizza med kyllingconfit og syltet rødløk

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Småsultne gjester på besøk? Lag små porsjonspizzaer der deilig crispy kyllingconfit, syltet rødløk og friskt grønt legges på de tynne myke bunnene rett før servering.  

Ingredienser

porsjoner

Syltet rødløk:

  • 2 stk. rødløk i båter
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 0,5 ts salt
  • 4 stilker frisk timian
  • 0,25 ts hel pepper

Deig:

  • 1 ts sukker
  • 2 ts tørrgjær
  • 3 dl lunkent vann
  • 560 g hvetemel
  • 1 ts salt
  • 50 g smør

Pizzatopping:

  • 2 stk. konfitert kyllinglår
  • 1 boks snøfrisk med pepper
  • 1 pk babyspinat (á 65 g)
  • 2 stk. finsnittet vårløk

Slik gjør du