Lammekoteletter Navarra
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Lammekoteletter kan lages på utallige måter. Her har de fått følge av tomater, hvitløk og sitron.
Ingredienser
porsjoner
-
8 stk. lammekotelett -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper -
150 g kokt skinke i terninger -
1 stk. løk -
1 boks hermetiske tomater -
2 båter hvitløk -
1 bunt bladpersille -
0,5 stk. sitron (kun revet skall)
Slik gjør du
- Hakk løk og skjær skinke i terninger. Finhakk hvitløk og persille.
- Krydre kotelettene med salt og pepper etter smak, og stek ca. 2 minutter på hver side. Ta dem ut av stekepannen.
- Surr skinke, løk, tomater, hvitløk, persille og sitronskall i pannen ca. 5 minutter.
- Legg kotelettene tilbake i pannen og la det hele godgjøre seg i ca. 5 minutter.
Server med ris eller pasta.
Sitronsmaken i denne retten er ganske fremtredende. Derfor er det lurt å smake seg frem. Et alternativ til kokt skinke kan være spekeskinke.