Kyllingnachos
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
En superenkel koserett - nachos med kylling! Perfekt når du skal ha en rask middag, eller har rester av kyllingkjøttdeig eller grillet kylling du må bruke opp.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g kyllingkjøttdeig eller revet kjøtt av grillet kylling -
1 ss nøytral olje til steking -
0,5 stk. løk -
1 pk tacokrydder -
1 pose tortillachips -
ca.
300 g revet hvitost
Til servering:
-
2 stk. finsnittet vårløk -
1 stk. granateple -
1 stk. lime -
0,5 potte frisk koriander
Slik gjør du
- Fres kyllingkjøttdeig eller revet kylling til det er gyllent i en varm stekepanne med smør eller olje.
- Ha i finhakket løk og tacokrydder og fres et par minutter til. Ha i vann etter anvisning på krydderpakken.
- Legg tortillachips utover på et bakepapirkledd stekbrett eller i en stor ildfast form. Fordel kjøttblandingen over og dryss på ost. Vil du ha litt høyde på nachosen eller lage den i porsjoner, legg tortillachips, kjøttblanding og ost lag på lag i en stabel - avslutt med ost.
- Sett stekebrettet i ovn på 225 °C til osten har smeltet.
- Finsnitt vårløk, rens granateple og dryss over nachosen rett før servering.
- Pynt med frisk koriander.
Frisk salat, limebåter, rømme og salsa smaker også godt til nachosen.