Kyllingnachos

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En superenkel koserett - nachos med kylling! Perfekt når du skal ha en rask middag, eller har rester av kyllingkjøttdeig eller grillet kylling du må bruke opp. 

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kyllingkjøttdeig eller revet kjøtt av grillet kylling
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 stk. løk
  • 1 pk tacokrydder
  • 1 pose tortillachips
  • ca. 300 g revet hvitost

Til servering:

  • 2 stk. finsnittet vårløk
  • 1 stk. granateple
  • 1 stk. lime
  • 0,5 potte frisk koriander

Slik gjør du

  1. Fres kyllingkjøttdeig eller revet kylling til det er gyllent i en varm stekepanne med smør eller olje.
  2. Ha i finhakket løk og tacokrydder og fres et par minutter til. Ha i vann etter anvisning på krydderpakken.
  3. Legg tortillachips utover på et bakepapirkledd stekbrett eller i en stor ildfast form. Fordel kjøttblandingen over og dryss på ost. Vil du ha litt høyde på nachosen eller lage den i porsjoner, legg tortillachips, kjøttblanding og ost lag på lag i en stabel - avslutt med ost. 
  4. Sett stekebrettet i ovn på 225 °C til osten har smeltet.
  5. Finsnitt vårløk, rens granateple og dryss over nachosen rett før servering. 
  6. Pynt med frisk koriander. 

Frisk salat, limebåter, rømme og salsa smaker også godt til nachosen.