Kyllinglever med bacon

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllinglever smaker mildt og nydelig, og sammen med bacon og urter blir dette en herlig liten tapasrett. Server den som den er, eller med en skål aïoli ved siden av.

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g kyllinglever
  • 6 skiver bacon
  • 6 blader frisk basilikum
  • 1 stilk frisk rosmarin
  • 2 ss nøytral olje til steking

Slik gjør du

  1. Del kyllinglever i store biter og fjern så mye av hinnene som mulig. Tørk med kjøkkenpapir og del dem om nødvendig i mindre biter.
  2. Del baconskiver i to og pakk inn én og én kyllinglever i bacon sammen med litt basilikum eller rosmarin. Fest med en tannpirker.
  3. Varm olje i en stekepanne og stek bitene gyllenbrune. Leveren skal være rosa inni.

Server retten som tapas eller snacks.

Kyllinglever finner du i frysedisken i mange dagligvarebutikker.