Kjøttboller med tomatpesto
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En super tapasrett når du har lyst på noe godt eller har lyst til å imponere gjestene. Hjemmelagde kjøttboller av svin med en smakfull tomatpesto på et digg, ristet brød! Kjøttbollene kan godt kjøpes ferdig.
Ingredienser
porsjoner
Kjøttboller:
-
400 g kjøttdeig -
2 stk. sjalottløk -
0,5 stk. rød chili -
0,5 ts pepper -
1 ts salt -
0,5 ts muskatblomme -
1 ts tørket oregano -
2 ss griljermel -
1 stk. egg
Tomatpesto:
-
150 g soltørkede tomater i olje -
50 g pinjekjerner -
50 g parmesan -
2 båter hvitløk -
0,5 potte frisk basilikum
Tilbehør:
-
4 skiver lyst brød -
2 ss smør