Kjøttboller med tomatpesto

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En super tapasrett når du har lyst på noe godt eller har lyst til å imponere gjestene. Hjemmelagde kjøttboller av svin med en smakfull tomatpesto på et digg, ristet brød! Kjøttbollene kan godt kjøpes ferdig. 

Ingredienser

porsjoner

Kjøttboller:

  • 400 g kjøttdeig
  • 2 stk. sjalottløk
  • 0,5 stk. rød chili
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts muskatblomme
  • 1 ts tørket oregano
  • 2 ss griljermel
  • 1 stk. egg

Tomatpesto:

  • 150 g soltørkede tomater i olje
  • 50 g pinjekjerner
  • 50 g parmesan
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 potte frisk basilikum

Tilbehør:

  • 4 skiver lyst brød
  • 2 ss smør

Slik gjør du

bar