Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Edamerkanapeer med fenalår og fiken

Juletapas med ost og fiken

Ingredienser

porsjoner
  • 160 g edamer eller annen moden, hvit ost
  • 8 stk. tørkede fiken
  • 8 skiver fenalår
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å lage små fristende ostekanapeer med fenalår og fiken er akkurat så genialt enkelt at man får det til på få minutter. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 160 g edamer eller annen moden, hvit ost
  • 8 stk. tørkede fiken
  • 8 skiver fenalår

Slik gjør du

  1. Del osten i 8 biter à ca. 20 gram.
  2. Fest fiken og fenalårskivene på ostebitene med tannpirker.
Det er veldig godt å marinere edamerosten i gløgg noen timer før du lager disse kanapeene.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Charcuterie med bakt brie - superenkel juletapas

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 22.05.2024 02:12:37