Jordbærfromasj
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Dette er en rask og deilig dessert som alle kan få til.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. egg -
1,5 dl sukker -
4 dl kremfløte -
8 stk. gelatinplater -
2 dl rørte jordbær eller andre bær
friske jordbær ev. småkaker til pynt
Slik gjør du
- Legg gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter.
- Pisk egg og sukker til en luftig og stiv eggedosis, 6-8 minutter. Vend inn pisket kremfløte.
- Klem ut vannet av gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Vend den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis og krem. Ha i bærene til slutt og bland lett.
- Fyll fromasjen i en stor skål og sett den kaldt.
Pynt desserten med jordbær og server jordbærsaus til.