Is med blomster
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Supersøte små is med sitronsmak og spiselige blomster! Vi har pyntet dem med søte, små rosa sløyfer som passer perfekt når du skal servere venninnegjengen en liten avkjøling.
Ingredienser
-
ca.
20 g spiselige blomster -
ca.
2 dl lemonade , hylleblomstsaft, eplejuice eller en annen god saft
Slik gjør du
1. Skyll blomstene forsiktig i kaldt vann. La dem tørke. Plukk blomsterbladene fra stilkene.
2. Legg blomsterbladene i isformer. Vi har brukt stjerneformede, og disse får du kjøpt i hobbybutikker, men her kan du selvfølgelig også bruke andre former.
3. Hell på lemonade, hylleblomstsaft, eplejuice eller en annen god saft du liker. Husk bare å blande saften litt sterkere enn hva du vanligvis pleier å gjøre.
4. Sett formene i fryseren. Stikk inn pinner når isen er halvfrossen. Pinnene får du kjøpt i hobbybutikker. La isen stå i fryseren til den har blitt helt stiv, 2-3 timer.
Pynt ispinnene med en liten sløyfe av silkebånd.