Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Dette er en klassisk irsk kjøttgryte - irish stew fra øya Cork. Vi har brukt fårekjøtt og latt gryta koke lenge på svak varme for at kjøttet skal bli mørt. Resultatet er en nydelig, varmende gryte med masse smak.
Server med flatbrød eller annet godt brød.
Istedet for benfritt grytekjøtt av lam kan du bruke benfritt kjøtt fra fårestek. Beregn lengre koketid for å få kjøttet mørt.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.